Tuesday, November 20, 2007

Åge og fotballmesterskap


I morgen skal et halv godt norsk landslag gjøre alt de kan får å nå EM i Sveits/Østerike neste år. Men vi må stole på at Bosnia klarer å stjele poeng fra Tyrkia. Bosnia er jo kjent som det mest userriøse fotballforbundet i Europa, så det er vel ikke mye håp.

Men sjølv om det ikke blir noen EM-billett så har Norge ok sjansjer på VM-billet i 2010. Norge er nemelig rykket opp i andre nivå i seedinga før trekkinga av kvalifiserings grupper til Fotball VM i Sør-Afrika. Så da slipper vi en del motstandere som garantert hadde slått Norge.

Ellers er dette et fint tidspunkt for å gi litt skryt til vår alles landslagstrener Åge. Åge har vært en fantastisk landslagstrener. Han har fått en haug med middelmådige fotballspillere fra norsk eliteserie til å nesten kvalifisere seg til EM. Hadde vi ikke vært nordmenn ville vi tenkt på det som umulig. Vi får håpe at fram mot VM at flere av våre landslagspiller blir fotballspillere på internasjonalt nivå. Skjer ikke det bør kansje lønnsnivået og stormannsgalskapen i fotball forbys ved lov.

No comments: