Sunday, December 23, 2007

Morgensternrekka er brutt!


Andreas Kuttel vant dagens nervepirrende renn i Engelberg, og brøyt den rekord lange seiersrekka til Thomas Morgenstern. Thomas Morgenstern har vunnet de 6 første rennene i verdenscupen, ingen før har klart en tilsvarende bragd. Andreas Kuttel er første sveitser som vinner i hjemmebakken Engelberg.

Etter første omgang var østerikeren Koffler i en solid ledelse. Kuttel, Schlirenzauer og Morgenstern lå best ann til å sloss om de andre pallplasseringene. Morgenstern landet i andre omgang på 135 meter og tok ledelsen over landsmannen Loitzl med 0,3 poeng. Etter han kom Schlirenzauer og lander på 136 meter og slår fast at seiersrekka til Morgenstern er brutt. En av mine favoritter Kuttel er nå klar til å ta over ledelsen og lander på samme lengde som Schlirensauer 136 meter.

Da er alt klart for at Koffler som leder med 7,1 poeng på Kuttel fra første omgang skal vinne. Koffler hopper perfekt fra hoppkanten, har et fantastisk svev og lander på 139 meter. Også faller han før fallgrensa! Seieren som burde vært sikker som penger i banken går istedenfor til Kuttel.

Jacobsen viste at han er på vei tilbake med en solid 10ende plass. Tom Hilde som i går kom på pallen, mislyktes totalt i første hoppet. Men i andre hoppet hoppet han seg opp fra 23 til 11 plass. Totalt sett et veldig morsomt hopprenn som gir håp om en veldig morsom hoppuke.

No comments: