Monday, December 08, 2008

Hopplandslaget reiste seg i Granåsen.

Dette blir en litt sein start på sesongens hoppbloggingen. Men jeg får komme i gang, sjølv om jeg ikke har hatt mye tid til å følge med på vintersporten i helga, så har jeg sett litt og fått med meg de gledelige resultatene fra Granåsen.

I åpningshelga i Kuusamo så var det desverre bare Anders Bardal som gjennomførte greit nok. Med 5. plass i lagkonkuransen så det ut til å kunne bli en skuffende sesong for norske hoppfans.

Men da vi kom på hjemmebane snude det norske herrelandslaget fra pessimise til opptimisme. Med 7 av 11 norske hoppere gikk til finaleomgangen på lørdag. Der Jahoppsen og Bardal tok 3 og 4 plass. Og helgas overaskelse Johan Remen Evensen fra Molde Omegn Idrettsforening ble nummer 10. Og på søndag fulgte de opp. Siden vi sparte vår nasjonale kvote på hoppere til Vikersund fikk bare 5 starte. Beste ble Anders Jacobsen på 8. plass. Men ganske imponerende klarte Johan Remen Evensen å gjennta lørdagen og endte på 12 plass. Evensen har dermed hoppet seg inn blandt de 15 beste i verdenscupen. Så nå blir det spennede å følge med neste helg i Pragelato.

No comments: