Sunday, December 14, 2008

Grattulerer Evensen

Verdenscupen i hopp har i helga besøkt Italienske Pragelato. Moldes nye store hoppsønn Johan Remen Evensen tok sin første pallplasering og var i begge rennene norges beste. Dette har også gitt ham en plass blandt de 10 beste i verdenscupen. Og betyr at han er forhåndskvalifisert til rennene i Engelberg neste helg.

Ellers var det dårlig hoppunderholdning som ble sendt ut av Italia. Lørdags rennet hadde flotte lengder, men var desverre dekt med tåke. Og søndagsrennet var det så vanskelige forhold at vi bare fikk 7 hopp over 120 meter, og ingen andre omgang.

Det mest underholdene eller kansje mest skumle var da Bjørn Einar Romøren ble utsatt for en sklitakling fra en av funksjonærene i baken. Når man ser de lange piggene på sko deres så er det jo egentlig ingenting å spøke med. Heldigvis klarte den disiplinerte Romøren å holde seg fast i bommen, ellers kunne det gått langt styggere.

Denne helga bekrefter jo også at det ser ut som dette skal være Simon Amann sin sesong. Han var absolutt overlegen på lørdag. I søndagsrennet tok han andreplass, bak overaskelsen Fumihisa Yumoto. Så vi får grattulere Yomoto med sin første verdenscupseier før vi publiserer artikkelen.

No comments: