Tuesday, January 08, 2008

Rovdyr


For å være totalt ærlig så er eneste grunnen til å se Rovdyr i det helle tatt slutten. Det er ingen historie, det er dårlig manus og dårlig skuespill. Det er masse blod!

Filmen "handler" om to søsken og et kjæreste par som skal ut på telttur. De stopper på en bensinstasjon og lar en lettere skremt jente få haik. Midt ute i skauen stopper de fordi hun må spy og da blir de angrepet av en gjeng jegere, som skyter brystet ut av haikeren. Inne i skauen blir jagd på en etter en og drept.

Og siden jeg mener ingen bør kaste pengene sine bort på denne filmen så vil jeg også avsløre slutten. Det er selvsagt en som overlever etter å ha drept alle jegerne. Når hun da kommer til veien får hun haik med dama som dreiv bensinstasjonen. Da hovedrolla sier at hu har drept alle blablabla, skjønner du at hun ikke får leve likevel. Over radioen spilles:

"Det var en spennende dag for Josefine, En dag hun ventet på med glede mang en gang. Og hun så frem mot en masse nye venner, Å være sammen med hele dagen lang."


3 comments:

Iversen said...

Enig i alt, utenom at jeg syns tre av skuespillerne gjorde en grei jobb - men var belemret med et elendig manus. Ok, ved et par anledninger bomma jo skuespillerne også, men det er jeg så vant til.

Satt vi på samme forestilling, kanskje? Vika 1 i går kveld på meg. Grusomt publikum.

jokke said...

Nini Bull Robsahm som spilte Mia hadde skrevet manuset sjøl. Var det hu du synes var dårlig?

Vi var vel på samme forestilling. Enig at publikum oppførte seg dårligere enn hva jeg er vant med på kino.

Iversen said...

Ja, Mia var helt ekstremt dårlig. Kanskje de andre bare fremsto som ok siden hun var helt borte. Det første jeg tenkte da hun døde var "ååh, riktig. manusforfatteren ville bare ha noen minutter selv også. Tullete."