Sunday, January 13, 2008

Bloggeliten -> Samfunnseliten


Sånn som jeg har skjønt det skal man årlig diskutere hvem som er med i bloggeliten. Men skal denne diskusjonen bli intresant bør jo heller være Hvem er neste til å forlate bloggpolis for samfunnseliten?

Allerede har SV-blogger Snorre Valen blitt sjef i den nystarta Arbeider-Avisa. Vampus har jo tilhørt samfunnseliten lenge nå. Og flere bloggere tilhørte jo den politiske eller kulturelle eliten før de begynte å blogge.

Men desverre går det sakte for bloggere som drømmer om å tilhøre "elite"-Norge. Det virker ikke som Even Teimansen (nettredaktør i Dagbladet), Geir Gulliksen (Sjefsredaktør i Oktober) og Kristin Clemet (leder i Civita) sjekker sonitus og bloggrevyen på jakt etter nye navn. Så hvis man har lyst å bevege seg videre fra bloggpolis til samfunnselite, så må du gjøre mer enn å skrive en god blogg.

Men hvis du først gidder å gjøre noe for å rykke opp, så tror jeg derimot en god blogg kan hjelpe deg med tempoet. Hvem tror du forlater bloggpolis for å bli en del av samfunnseliten i 2008?

1 comment:

Admiral_Gringo said...

It`s a long way to Royal Albert Hall...