Tuesday, February 26, 2008

Ute av bloggidol

Nå er jeg ute av bloggidol. Kom meg til kvartfinalen, og sjølv om jeg hadde et lite håp om semifinale plass så er jeg godt fornøyd. Desverre så er vel bloggidol litt som syngeidol. Min favoritt i kvartfinalen utenom meg sjølv røyk også ut. Men nå kan jeg bruke noen poster på å resirkulere mine poster i bloggidol. Mitt første bidrag var:


En moderne lekeplass



Som fikk 3 poeng av radiohode..

3 comments:

radiohode said...

Jeg gjorde hva jeg kunne? :-) Liker det bildet mer og mer, jeg.

Anonymous said...

Vet ikke hva det er - om det er fargen rundt på din side eller noe annet; men bildet kom veldig mye bedre til sin rett her hos deg enn på bloggidolsiden!
Der hadde jeg problemer med å se helt hva det var. Det kan være en grei tilbakemelding til neste gang at en vurdere hvordan en legger ut bildene.
Kan du si hvor det er tatt og hva du tenkte da du fant motivet? Hadde du bildet fra før eller ble det tatt til konkuransen?
Enig med radiohode, det er et spennede bilde som gir spørsmål!

Fjeldstad said...

Bildet ble tatt rett før jeg meldte det inn til konkuransen. Men hadde tenkt å blogge det uansett. Bilde er av lekeplassen rett nedenfor min veranda. Og etter min mening sier den noe om hva som har blitt moderne i samfunnet som kansje er litt skremende.