Monday, February 11, 2008

Lovendringer


For tida er det mange små lover som står klare for endring. Men de færreste av disse forslagene har blitt testa på det norske folk, så jeg oppfordrer alle bloggere å gjøre som meg å komme med krystalklare hardtslående menninger!

Flaggbrenning
Dagbladet melder at nå skal flaggbrenning bli lov. Dette er en stor glede for alle oss sinte demonstranter. Tipper at denne lovendringen blir støttet av nasjonens flaggselgere som ser et stort nytt marked i USAnske og Israelske flagg.

Valgløfter eller valgflesk
Dagbladet (igjen) på leder plass peker på en annen lov som skal endres. Det ser ut til at en sovende lov om at politikerne skal holde det de lover vil de fjerne. Jeg synes heller loven bør børstest for støv og brukes litt mere aktivt. Det er jo altfor mange gode ting som partiene på stortinget lover, men stemmer likevel imot. Kansje vi hadde fått litt mer ærlige valgløfter, hvis politikerne viste at de måtte ta et år i fengsel hver gang de brøyt et løfte.


Hvis du har flere tips om "vesentlige" lover som skal endres i nærmeste framtid så sleng de med i kommentarfeltet

2 comments:

Admiral_Gringo said...

Aldri så galt at det ikke er godt for noe.
Nå kan vi se hvilke partier som plages så mye ved at løgner er forbudt, at de ser seg nødt til å fjerne deler av gammelt lovverk.

La oss håpe dette ikke blir vedtatt enstemmig...

jokke said...

Hadde vært kult hvis noen tok ut dissens. Men desverre tror jeg at det blir et enstemig storting igjen...