Wednesday, August 23, 2006

Hotel Cæsar - tam fortsettelse


Hotel Cæsar har igjen begynt å rulle over TV2 skjermen. Men sesongstarten har vært slapp som spagetti. De fleste går bare rundt å behandler sin ensomhet ved hjelp av fyll, bulemi, korsang eller nedgraving i papirer i hotelets øverste etasje. Det har gått altfor lang tid uten at det har oppstått noen konfrontasjoner, hard maktkamp eller innviklede parforhold. Det er ganske synd at Rolf gikk å skøyt halve hotelet.

Men det blir kansje litt fort sånn. Forrigje sesong var jo kansje den beste ever. Så å hoppe etter Ahonen blir kansje litt for tøft for denne sesongen. Men hva kan gjøres bedre. Svein burde aldri ha dratt på 2 måneders ferie til Australia. Og fettern hans (Pelle) blir bare en dårlig kopi. Benedikte er altfor snill til å sitte i ledelsen for hotelet. Maktkampen kommer jo bare til å svirre rundt hue hennes.

Håpene er kansje at Juni blir enda mere koko, Julie skal ta med seg litt italienske erfaringer inn til Oslo, Storm dreper noen ved et uhell, og Ninni kommer ut av fengsel klar for å vinne hotelet tilbake. Men det skjer nok neppe, men kansje noe annet spennende. Følg med 1930 på TV 2....

4 comments:

Anonymous said...

Nå veit jeg nesten ikke hva jeg skal si ... Pleier du å følge med på Hotel Cæsar?

Fjeldstad said...

Ja det er favoritt serien min på TV.

Anonymous said...

Bildet mitt av Jokke endra seg plutselig totalt ...

Stian Nicolajsen said...

Ja det var bedre før i tiden