Wednesday, May 31, 2006

Rødgrønn hjertevarme?


Den såkalte rødgrønne regjeringa skulle bety en endra politikk i dette landet. I asyl og flyktningpolitikken som mye annet er Norge et like kaldt og ekelt land som det var under Bondevik. Hjertevarme har verken utkasterminister Bjarne Håkon Hansen eller resten av regjeringa.

Afghanske asylsøkere sultestreiker utenfor Oslo Domkirke fordi regjeringen vil tvangssende dem til Afghanistan. Dette er nok et grelt eksempel på den råhet som norske myndigheter viser mot mennesker på flukt. Afghanske flyktninger er en av mange grupper i Norge som har havnet i en desperat situasjon etter at myndighetene har bestemt at de skal sendes ut. At situasjonen i Afghanistan er både farlig og usikker går ikke nevneverdig inn på verken UDI eller arbeids - og integreringsminister Bjarne Håkon Hanssen.

Den Norske Imperalist staten har bidrat gjennom Nato til å bombe land og folk flere steder i verden. I Afganisan synes kansje den Norske stat at det burde være flere å bombe på så det er derfor man sender de afghanske asylsøkerne til dette landet som ikke kan kalles trygt under Imperalismens okkupasjon.

Hvis det er fler enn meg som blir forbanna så ta på deg hatten å kom ned på Jernbanetorget kl 1700 i mårra (torsdag) og demonstrer!

No comments: