Saturday, February 25, 2006

Oppsumering av OL


Vi som kaller oss for kommunister er veldig entusiastiske for å oppsumere arbeid og resultater. OL nærmer seg slutten og derfor er det på tide med en liten oppsumering fra oss (meg) i Hat og Kjærlighets redaksjonen.

Norge hadde som alltid ett mål å gjennomføre tidenes beste OL. Vi skulle ta et tonn med gullmedaljer hjem til Norge. Noen spådde at det ville bli 9 gull, andre så opp i skyene å trodde på godt over 17.

Men etterhvert som OL i Torino gikk dag for dag så skjønte vel alle at det ikke skulle bli den gullhøsten(vinter) vi hadde håpet på. I gren etter gren nådde vi ikke til. Det ble sølv og det ble bronsje og det ble fjerdeplass og ofte også en god del lengre ned. Det norske pressekorpset, med andre har blitt mer og mer skuffet. Det er blitt tatt opp i nasjonale debattprogram på TV hvorfor alle nordmenna er blitt syke under OL.

Men skal vi være så misfornøyd.....

Norge har tatt to fantastiske gull, et til Voss (Lars Bystøl, Hopp litenbakke) og et til Holmlia (Kjetil A Amodt, Super-G). Vi har også til nå fått 8 sølv medaljer og 9 bronsje. Vi viser at vi fortsatt hører hjemme i verdenstoppen i vinteridrett. Vi kan til og med slå oss på brystet når vi ser at vi poeng messig er den fjerde beste nasjonen i Torino. Det ble få gull, men de norske utøverne har vist at det ikke er langt unna så kansje det blir litt fler om 4 år?

No comments: