Thursday, April 24, 2008

Ungt hopplandslag, men er alle gode nok?


Skijumping.no melder i dag at de har tatt ut tidenes yngste hopplandslag. Bjørn Einar Romøren, Tom Hilde, Anders Jacobsen og Anders Bardal har vært klare lenge. Men ikke uventa har 3 av norges historiens største hoppere blitt sendt hjem til klubbene sine. Når man ser på prestasjonene til Roar Ljøkelsøy i forrgje sesong så er det ikke rart at luftens konge blir sendt hjem til Trønderhopp. Lars Bystøl ble jo vraket allerede for ett år siden, da han ble plassert på 2011-laget. Sigurd Pettersen er også vraka etter bare en pallplassering i vinterens sesong.

Disse tre har blitt erstatta av Kenneth Gangnes, Kim Rene Elverum Sorsell og Jon Aaraas. Det er helt klart at hopplandslaget ønsker å satse mot VM i Hollmennkollen om 3 år. For ingen av disse tre er egentlig gode nok til å danke ut Bystøl, Pettersen eller Ljøkelsøy.

Jeg håper virkelig at våre tre veteraner gjør en kjempe insats i klubbene sine. For hvis skal ha håp om at flere enn fire hopper finaleomgang neste vinter, så har jeg mer tro på gamlingene enn småunga. På 2011-laget eller B-laget om du vil finner vi:

Johan Remen Evensen Molde og Omegn/Kollenhopp
Ole Marius Ingvaldsen Steinkjer/Trønderhopp
Robert Johanson Søre Ål il/NTG
Eirik Kjelstrup Bækkelaget SK/Kollenhopp
Vegard Sklett Grogn IL/Trønderhopp
Andreas Vilberg Jardar IL/Kollenhopp

Til slutt så er det bare å nevne at det er i Vikersund det blir Holmenkollsøndag i 2009

No comments: