Sunday, June 04, 2006

Musikkfest Oslo


Mens partyløvene i Kristiandsand brukte en pyton til boa, kunne Oslos partyløver vandre rundt til den store Musikkfest Oslo. Uansett hvor du bevegde deg på lørdag var det innslag av både god og dårlig musikk. Totalt var det 24 scener for denne 15de Musikkens dag eller Musikkfest Oslo.

Oslo Synthfestival v/Nationaltheateret
OSF hadde en av få scener uten øl-servering ved Nasjonalteateret stasjon. En perfekt plassering får å åpne øyne får skjulte synthere. Men sjølvsagt så skremte man vel også en del Oslo borgere fort videre. Sunjammer leverte på samme sett som han gjorde i fjor. Fikk hele Karl Johan til å dunke som en hammer. Etter Sunjammer, fulgte Stongcore7. Stroncore7 gikk mer inn i det mystisk og skrekkelige, og laget en fin atmosfære som fikk kansje noen strebbere til å ønske seg hjem til mor.

AKKS, Radiorakelscene ved Blitz
Her var det kvinnene som fikk sola til å stråle. Med koselig radikalfeministisk atmosfære bredde hyggen seg i gata utafor det ellers så trivlige Blitzhuset. Radiorakel og AKKS er jo de to instutisjonene som har jobba hardest får å vise fram at det er jenter som lager den tøffeste musikken. Hanny spilte behagelige toner med trekkspill,fiolin, trommer, gitar og sang. Etter dem kom de litt røffere damene i Electric Ladyland får å sparke litt rompe!

No comments: