Se om jeg husker hva jeg gjorde:
Krabbe:
Ta to stykk krabbeskjell som er ferdig rensa, legg kloen til side og rør sammen med litt olivenolje, litt sitronsaft, og salt og pepper etter ønske.
Avokado:
Ta ut kjøttet fra 2 stykk avokadoer rør det sammen med saften fra 1 lime, litt salt og pepper og litt sursøt saus.
Rødehavet:
Flå tomater og fjern kjernene. Skjer dem i små terninger. Hakk rødløk og koriander. Bland alt sammen med litt olivenolje og salt og pepper.
Krabbe:
Ta to stykk krabbeskjell som er ferdig rensa, legg kloen til side og rør sammen med litt olivenolje, litt sitronsaft, og salt og pepper etter ønske.
Avokado:
Ta ut kjøttet fra 2 stykk avokadoer rør det sammen med saften fra 1 lime, litt salt og pepper og litt sursøt saus.
Rødehavet:
Flå tomater og fjern kjernene. Skjer dem i små terninger. Hakk rødløk og koriander. Bland alt sammen med litt olivenolje og salt og pepper.
No comments:
Post a Comment