Thursday, May 25, 2006

Sportsnyheter


Hurra i dag ble det bestemt at Ski VM i 2011 skal bli arrangert i MIN hjemby Oslo. Det skal skje i den flotte hoppbakken Holmenkollen, som vil bli totalfornya for anledninga. Og det gjør at det vil fortsatt være en av de skibakkene verdenscupen kommer til å være innom også i fremtida. HURRA, HURRA! Dette er en kjempe nyhet! Supert!

I tillegg ble det for noen dager siden bestemt at Jenter også skal få sin egen VM-konkuranse i Hopp. Så det blir ikke bare fin mannehopping i Holmenkollen i 2011, det blir også en sjanse får å få en kvinnelig medaljevinner fra Norge. Igjen HURRA!

Men Nå over til litt mer sport som passer til sommerns aktiviteter: Nemelig; Fotball VM i tyskland. På onsdag gjennomførte mange lag sin generalprøver. Og det kan vel bli mye å glede seg til under årets VM. Men desverre er det noen i Tyskland som synes at horekunderi hører sammen med fotball. Det er Hat og Kjærlighets Sportsnyheter helt uenige i. I den anledning så les dette:

Sexkjøp er ikke en sport -si nei til menneskehandel og prostitusjon under Fotball–VM i Tyskland 2006!

Fra 9.juni til 9 juli 2006, avviklesFotball-VM i 12 Tyske byer. Ca 3 millioner fotball-fans, for det meste menn vildelta. Den tyske sex-industrien ønsker å utnytte situasjonen for det den erverdt og det er derfor antatt at ca 40 000 kvinner vil bli importert fraSentral og Øst-Europa til Tyskland for å selge sex.

Det tradisjonelle Red light-området i Berlin blir tydeligvis for lite. Derforhar den tyske sex-industrien nylig åpnet et bordell like ved hovedarenaen medplass til opp til 650 kunder. Det er satt opp mengder av små sex-hytter som serut som toaletter i tre, og som bærer det klingende navnet ”performance boxes”.Disse er plassert i hopetall i et inngjerdet område på størrelse med en fotball-bane. Her finnes det kondomer, dusjer og parkeringsplasser tilgjengelig itillegg til at det er tatt spesielle hensyn for å beskytte kundenes anonymitet.Talsmann for prosjektet har uttalt at ”Fotball og sex hører sammen”.

Les CATWs uttalelse og skriv under den internasjonale kampanjen på:
http://catwepetition.ouvaton.org/php/

Bli med å si nei til organiseringen av menneskehandelen knyttet til Fotball-VM!

Og nå må du huske å skrive under her!

No comments: