Monday, August 25, 2008

Er det fortsatt behov for Hat og kjærlighet?


Spørsmålet må vel besvares siden jeg ikke har blogget på en stund og det heller ikke har virket som noen har savna meg i Bloggpolis. I sommer har jeg brukt datatiden min på å skrive artikkel til tidskriftet Rødt! om matvarekrisa. Tidsskriftet kan du foresten bestille ved å sende en epost til roedt@marxisme.no. Også har det gått en del tid med på å legge inn gamle artikler inn i den nye marxisme.no sida som kommer i september.

Min siste bloggpost var for snart en måned sida da jeg skrev om starten på årets hoppsesong. Og den før der igjen skrev jeg 21 mai. Så det vil vel ikke være feil å egentlig si at denne bloggen er pensjonert.

Hvis jeg skal fortsette å blogge ser jeg mer for meg at jeg vil rendyrke en profil. Det er fire mulige bloggprofiler jeg ser for meg:

Hoppbloggen - Jeg kommer uansett til å følge med og jeg liker å skrive om hoppsporten. Men likevel jeg er ganske resultat orientert og burde nok være mer kommenterende hvis jeg skal fortsette med hoppblogging.

Marxismebloggen - Jeg prøver jo hele tiden og tenke å analysere. Skriver uansett litt for tidsskriftet jeg sitter i redaksjonen til. Og har jo innlegg på møter og i aviser som kunne vært greit å ha samla. Men blir vel fort litt i rykk og napp.

Musikkbloggen - Siden jeg har som nyttårsløfte å bare kjøpe ny musikk (plater som er utgitt i år 2008) så dumper jeg borti musikk som kansje andre er intresert i å høre om. Siden jeg foretrekker å kjøpe CDer framfor sånn nymotens mp3 og Youtube videoer så kansje jeg vil framstå litt som vintage.

Filmbloggen - Er jo veldig glad i film, spesielt på kino. Men det har blitt veldig lite av det i det siste siden jeg påla meg sjølv et kinosølibat i vente på Batman filmen. Som egentlig ikke var så bra at det vart verdt det. Så da må jeg komme meg tilbake i trening.

Hvis du er en av de 400 som har vært innom her i det siste og har noen synspunkter så kom med en kommentar.